Ваги АКСІС Україна

Графік роботи у святкові дні!
Шановні клієнти і колеги, звертаємо Вашу увагу на зміни в режимі роботи "Ваги АКСІС Україна". Графік роботи:  25-26 грудня - вихідні дні 27-29 грудня - робочі дні 30 грудня-2 січня - вихідні дні 3-5 січня - робочі дні. Бажаємо веселих свят і мирного неба!

Спонсорська допомога для Полтавської Політехніки.
Фірма "AXIS" Польща та "Вага АКСІС Україна" взяли на себе важливу місію сприяння розвитку освіти в Україні, і передали учбовому закладу ваги аналітичні AXIS ANG 220C. "Наша компанія завжди вважала, що розвиток освіти є стратегічним напрямком для суспільства. Ми пишаємося тим, що можемо приєднатися до зусиль Полтавської Політехніки у наданні якісної освіти та формуванні нового покоління фахівців", - зазначив директор "Вага АКСІС Україна".

Святкуємо день вишиванки!

Cертифікат офіційного дистріб'ютора продукції компанії Sensocar 2023.
Cертифікат "Ваги АКСІС Україна"  офіційного дистріб'ютора та інтегратора продукції компанії Sensocar 2023 (тензодатчики, аксесуари та вагові індикатори).

Новинка! Вага кранова на вилковий навантажувач BDU…ВН
Вага кранова на вилковий навантажувач серії BDU...BH - це практичне рішення для тих має в наявності вилковий навантажувач електричний, газовий, дизельний...., хто цінує час, швидкість та легкість виконання операцій пов'язаних зі зважуванням та переміщенням. Оптимально підходить для експлуатації в логістичних центрах, супермаркетах, складах і на підприємствах. З його допомогою можна знімати вантажі з кузова автотранспорту, зважувати та незнімаючи вантаж перевозити до місця складування, укладати один на одного або розміщати на стелажних полках. Зв'язок між ваговимірювальним модулем і контролером здійснюється по радіоканалу, що підвищує надійність роботи обладнання і дозволяє встановити контролер в зручному для оператора місці кабіни навантажувача.

Ми впроваджуємо нові технології та удосконалюємо існуючі!
У 2022 році ,попри складні часи, наша компанія не зменшує обертів і допомагає ЗСУ. Ми впроваджуємо нові технології та удосконалюємо існуючі. Дякуємо нашим партнерам за довіру та співпрацю

Новинка! Столик пеленальний медичний з вагою
Столик пеленальний медичний з вагою серії BDU - призначений для використання в кабінетах лікарів-педіатрів, в дитячих боксах, післяпологових відділеннях, холах та інших приміщеннях, де необхідно проводити зважування немовлят та процедури під час оглядів та сповивань новонародженого. Розмір столу підібраний таким чином, щоб можна було максимально зручно проводити різні процедури: огляд дитини, зважування з функцією тарування, сповивання, гігієнічні процедури різного характеру, контроль ваги немовляти до і після годівлі...

Зміна робочого графіку!
Шановні клієнти! У звязку з переходом на зимовий час ми змінили графік роботи фірми: з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 17:30, без перерви на обід. 

Графік работи в святкові дні
Шановні клієнти, зверніть увагу як ми працюємо у святкові дні: 23 серпня - скорочений робочий день з 9:00 - 17:00 24 серпня - вихідний день Бажаємо веселих свят і міцного здоров'я!

З Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!
День Державного прапора та день Незалежності України - це не просто дати. Це пам’ять про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність. Це Дні, коли на карті світу з’явилася незалежна держава Україна із своїми державними символами. З нагоди свят щиро бажаємо вам стабільності, миру та успіхів. Віримо, що єдність народу України допоможе відновити спокій та мир на рідній землі і захистити незалежність та свободу держави. Все буде Україна!!!