Механічні промислові ваги

Ваги механічні промислові

Саме поняття промислових ваг включає в себе широкий спектр вагового обладнання. Воно використовується в різних галузях - промисловість, сільське господарство, транспортні та торговельні організації. Сучасні ваги механічні промислові завдяки своїй простоті і надійності зарекомендували себе як надійні прилади.

Критерії вибору промислових ваг

Існує два види обладнання ваг - електронні та механічні. Що стосується другого варіанту, то він надійний, але не так функціональний. Так само у такого типу терезів не висока точність зважування, що в деяких сферах діяльності не прийнятно. Ваги промислові механічні повільно, але впевнено відходять на другий план на користь електронних.

Електронні прилади в свою чергу здатні виконувати різні функції в абсолютно різних сферах виробництва. Ваги володіють високою точністю вимірювань і багатофункціональністю. Сьогодні купити ваги промислові є можливість в нашому інтернет магазині.

Найпопулярніші промислові ваги - це електронні ваги з платформою. Такий вид приладу забезпечує максимальний комфорт при використанні і високу точність при вимірі. Але варто зауважити, що ваги підлогові промислові механічні досі використовуються в рідкісних випадках.

Продукція з платформою може бути з одним і двома датчиками. Все залежить від максимально допустимої ваги вимірювального пристрою. Для того, що б зважувати великовагові вантажі, слід використовувати ваги з двома парами датчиків. В іншому випадку точність вимірювань буде порушена. Ви запитаєте - де продаються ваги такого типу - відповідь проста, в нашому магазині за найвигіднішими цінами.

Істотно розрізняє платформні вимірювальні прилади ступінь захисту від навколишнього середовища. Тобто від пилу, бруду, вологи, бризок і інших агресивних середовищ. Ваги в своїй більшості виготовляються з конструкційної сталі або з нержавіючої сталі. Завдяки застосуванням високих технологій вимірювальних приладів ступінь захисту датчиків від атмосферних явищ максимальна.

Що б отримати більш детальну інформацію про товар, ви можете звертатися до наших менеджерів за телефонами вказаними на сайті. Вони зможуть відповісти на всі ваші запитання і допоможуть зробити правильний вибір.