Переваги тензометрического обладнання KELI SENSING

Тензометричне обладнання виробництва компанії KELI SENSING експлуатується на ринку України більше 10 років. Тензометричні датчики поставляються в Україну, так само, як і в Європу в експортному виконанні (ОАР),їх неможливо купити в Китаї на внутрішньому ринку. В чому ж переваги тензометричних датчиків KELI?

  1. Датчики пройшли сертифікацію в Україні по гармонізованого з європейським стандартом OIML R60 2010. 
  2. Тензодатчики виготовляються з нержавіючої сталі марки 17-4РН і легованої сталі 40CrNiMoA. Сталь, яка використовується для виробництва тензодатчиков, має мінімальну кількість домішок S (сірка) і P (фосфору). Цей показник відносить дану сталь до розряду високоякісних. Устаткування виготовляється із застосуванням технології лазерного зварювання, що забезпечує високу герметичність і не втрачає свою працездатність навіть при зануренні у воду.
  3. Лінійка продуктів якості (ОАР) проходить додатковий контроль якості на етапі виробництва. Особливість цієї лінійки - застосування тензометрического кабелю в поліуретанової ізоляції яскраво-оранжевого кольору. Кабель має жаро- і морозо- стійкими якостями, він менш чутливий до температурних перепадів, ізоляція кабелю не тріскається і має кращу еластичність. У матеріалі ізоляції застосовуються такі домішки, які не дають можливість гризунам пошкодити його. Устаткування під маркою (ОАР) може експлуатуватися навіть в самих екстремальних кліматичних умовах! 
  4. Тензодатчики, які застосовуються для автомобільних і залізничних ваг, мають конструктивні переваги, а також володіють ступенем пило-та волого захисту IP68 і IP69K. У переважній більшості на території України для авто- і жд- ваг використовуються тензодатчики моделі ZSFY та QS виробництва компанії KELI SENSING. 

Бажаємо Вам приємної та довготермінової експлуатації.